Od roku nie działa mi w fabii I IL 2008r. ogrzewanie tylnej szyby. Podczas generalnego sprzątania samochodu zobaczyłem że odpadł kabel między nadwoziem a szybą. A dokładniej przy mocowaniu do prążków na szybie. Czy jest jakikolwiek sposób aby go zamontować i przewodził prąd. Zwykłe kleje odpadają a lutowanie będzie bardzo trudne bo to jest wersja sedan i tylna klapa się nie otwiera. Proszę o propozycje rozwiązania tego problemu.
Wyprzedaż garażowa
Różności od książek przez budowlankę po części moto
Oferta klejów przewodzących jednoskładnikowych i dwuskładnikowych typu epoxy. Kleje do naprawy ścieżek
przewodzących w ogrzewanych szybach samochodowych, łączenia elementów elektronicznych lub elektromechanicznych, naprawy styków, obwodów
drukowanych w urządzeniach elektronicznych
Od roku nie działa mi w fabii I IL 2008r. ogrzewanie tylnej szyby. Podczas generalnego sprzątania samochodu zobaczyłem że odpadł kabel między nadwoziem a szybą. A dokładniej przy mocowaniu do prążków na szybie. Czy jest jakikolwiek sposób aby go zamontować i przewodził prąd. Zwykłe kleje odpadają a lutowanie będzie bardzo trudne bo to jest wersja sedan i tylna klapa się nie otwiera. Proszę o propozycje rozwiązania tego problemu.
Daj jakąś fotkę żeby zobaczyć w którym miejscu jest to uszkodzenie. Jeśli odpadł konektor od szyny zbiorczej to jest on lutowany i spokojnie jest to zrobienia.
Komentarz